Dé oplossing voor

Blijles Nederland

Een bijlesbedrijf dat honderden studenten en tientallen docenten aanstuurt, hoe doe je dat veilig en efficient online?

Blijles Nederland

Blijles Nederland is hét onderwijsplatform voor en door jongeren. Blijles ontwikkelde een innovatief systeem dat o.b.v. Artificial Intelligence voor iedere leerling een passende bijles docent weet te vinden: de Match Generator. IT4web helpt Blijles met het uitbouwen van hun digitale omgevingen, zodat Blijles kan doen waar het voor staat: zoveel mogelijk leerlingen ondersteunen tegen betaalbare uurtarieven.

Voorstel

Na een brainstorm met Blijles Nederland heeft IT4web een voorstel uitgewerkt waarin alle onderdelen van de dienstverlening zijn uitgewerkt. Elk onderdeel is stapsgewijs opgebouwd, zodat het platform snel in gebruik kan worden genomen. Klaar om door te groeien, op naar de ruimte!

Meer oplossingen

Samen met onze klanten weten we de beste, op maat gemaakte oplossingen te realiseren.

 • Het Spoorwegmuseum

  clouddiensten backup webapplicatie

  Samen met Piersma.com en Denit heeft IT4web gezorgd dat het Spoorwegmuseum volledig in de cloud werkt, met een ticketshop in eigen beheer en koppelingen met de CRM-partner van het museum.

 • Een platform waarmee gemeentes inwoners helpen met hun energiebesparing

 • Microsoft 365 back-up

  clouddiensten backup

  IT4web biedt voor klanten een volledige back-up van Microsoft 365 (Onedrive, Exchange & Sharepoint). Zekerheid voor een vast bedrag per maand.

 • IT4web hielp een schildersbedrijf met het realiseren van hun volledige back-end systeem. Er wordt geschilderd in de cloud!