Dé oplossing voor

Microsoft 365 back-up

IT4web biedt voor klanten een volledige back-up van Microsoft 365 (Onedrive, Exchange & Sharepoint). Zekerheid voor een vast bedrag per maand.

Microsoft 365 back-up

"We nemen alles af bij Microsoft in de cloud, dan is het geregeld.. Toch?" is een zin die we vaak horen. Niets is minder waar. Want je blijft zelf verantwoordelijk voor bijvoorbeeld een back-up. Microsoft bewaart verwijderde bestanden nog 93 dagen, maar het blijkt vaak langer dan die 93 dagen te zijn voor bedrijven erachter komen dat data mist. Bovendien is het verstandig om niet volledig afhankelijk te zijn van 1 dienstverlener.

Daarom biedt IT4web back-updiensten, waarbij data in verschillende datacenters in Nederland (of indien gewenst elders in de EU) wordt opgeslagen. Zowel voor Linux, Windows als Microsoft 365. Voor een vast bedrag per maand, wel zo helder.

Meer oplossingen

Samen met onze klanten weten we de beste, op maat gemaakte oplossingen te realiseren.

 • Het Spoorwegmuseum

  clouddiensten backup webapplicatie

  Samen met Piersma.com en Denit heeft IT4web gezorgd dat het Spoorwegmuseum volledig in de cloud werkt, met een ticketshop in eigen beheer en koppelingen met de CRM-partner van het museum.

 • Een platform waarmee gemeentes inwoners helpen met hun energiebesparing

 • IT4web hielp een schildersbedrijf met het realiseren van hun volledige back-end systeem. Er wordt geschilderd in de cloud!

 • Blijles Nederland

  webapplicatie

  Een bijlesbedrijf dat honderden studenten en tientallen docenten aanstuurt, hoe doe je dat veilig en efficient online?