Wij zijn IT4web

We zijn een team van enthousiaste professionals, klaar om uw uitdaging om te zetten naar een succesvolle oplossing. Wij zijn een eerlijke sparringspartner en maken samen met onze klanten hun wensen realiteit.

hexagon shaped picture of our office building

Meet the team

IT4web is een betrokken IT-partner, gespecialiseerd in dienstverlening op het web. We komen graag bij u langs (of spreken in deze tijd online af) om samen te kijken welke oplossingen we zien om uw wensen te realiseren. We verschuilen ons niet achter e-mail en telefoon, maar zijn betrokken en persoonlijk.

illustration of mark

Mark

Eigenaar, devops consultant

Mark is mede-eigenaar en oprichter van IT4web en legt vaak het eerste contact met klanten.

illustration of jonne

Jonne

Eigenaar, back-end ontwikkelaar

Jonne is sinds 2018 mede-eigenaar van IT4web en is verantwoordelijk voor de aansturing van alle back-end werkzaamheden binnen projecten.

illustration of auke

Auke

Back-end developer

Auke is back-end developer en is vaak het eerste aanspreekpunt bij doorontwikkeling binnen bestaande projecten.

illustration of wendy

Wendy

Front-end developer

Wendy is een gedreven front-end developer, ze zorgt ervoor dat content op allerlei devices goed wordt getoond. Pixel perfect? Dan moet je bij Wendy zijn.

illustration of quiriene

Quiriene

Front-end developer

Quiriene is ons grafische wonder. Van een nieuwe huisstijl tot een gedetailleerd ontwerp van een nieuwe oplossing voor klanten; Quiriene verbaast keer op keer.

illustration of neutral avatar

Vacature

Medior/Senior developer

PHP, Laravel, Github, Docker, CI/CD, PHPUnit, VueJS, Composer.. Enthousiast? We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's met een Medior of Senior ervaringsniveau om ons team te versterken.

Teamwork. Dat doe je niet alleen.

IT4web werkt samen met zusterorganisatie Piersma.com en Qubify, waarmee we als organisaties gezamenlijk in staat zijn onze klanten binnen het hele IT-spectrum te bedienen.

piersma logo

Piersma.com ontzorgt organisaties door continuïteit te waarborgen op ICT-vlak waar het netwerk-, server- en werkplekbeheer betreft.

Daarbij ondersteunt Piersma.com bedrijven bij het formuleren van een visie en ICT-beleid, zodat organisaties in staat worden gesteld strategische keuzes te maken en realistische doelen kunt stellen (met een voorspelbaar budget als resultaat).

qubify logo

Qubify is erop gericht om bedrijven te ondersteunen in de transitie van data naar informatie.

Qubify zorgt middels de implementatie van datawarehouse-oplossingen voor dashboards met geconsolideerde informatie, zodat het management beter in staat is de organisatie aan te sturen en weloverwogen beslissingen kan nemen.